November 10, 2021

De blauw-zwarte replica Rolex “Batman”

Beroemdheden als zanger John Mayer, acteurs Rob Lowe (Parks and Recreation) & Steve Carell (The Office), beroemde atleten als tenniskampioen Roger Federer en Kasper Schmeichel (de keeper van Leicester) en Karim Benzema (de spits van Real Madrid ), Christian Benteke (prof-Belgische voetballer) en nog veel meer.

Rolex Batman-horloge
Allereerst moeten we beginnen met wat het verschil maakte tussen de oude Rolex GMT-serie en de nieuwe Rolex GMT-Master 2-serie? Om te beginnen heeft Rolex besloten replica horloges kopen te verkopen die meer gebruik maken van hun nieuwe gepatenteerde “Cerachrom” geharde keramische inzetstukken die zeer krasbestendig zijn en niet vervagen bij blootstelling aan UV-stralen. Daarbij moest Rolex zichzelf uitdagen om een ​​manier te vinden om twee kleuren te combineren met keramisch materiaal. Toen bezels nog van metaal werden gemaakt, was dit niet zo’n groot probleem, maar hetzelfde doen met keramisch materiaal vergt serieus creatief denken. Maar goed dat Rolex er nooit van werd beschuldigd niet creatief te zijn als het gaat om productiemethoden. Ze schreven praktisch het boek over innovatie. Een ander verschil tussen de twee sportmodellen met automatisch opwindmechanisme is de Oyster-band die werd gebruikt op de ref 116710BLNR. De Oyster-band werd vervangen door de Jubilee-band op de nieuwere modellen met het referentienummer 126710BLNR.
rolex
De prijs van Rolex Batman is de afgelopen jaren letterlijk omhooggeschoten en het is vrijwel onmogelijk om er ergens een voor de adviesprijs te kopen en het ziet er ook niet naar uit dat de prijs snel zal dalen. Dus misschien is het nu een goed moment om er een te verkopen. De BLNR is een van die uitzonderlijke horloges waarbij als je er een paar jaar geleden een zou kopen en nooit droeg, je een paar duizend dollar meer zou hebben dan je oorspronkelijk had betaald. Met de volatiliteit van de Rolex-prijzen van de laatste tijd, is het niet te zeggen dat het in de nabije toekomst in prijs zal dalen, dus als u er een koopt, betaalt u waarschijnlijk op zijn minst de volledige catalogusprijs.
De BLNR Rolex 116710 is niet de eerste tweekleurige Rolex met bezel. De Rolex GMT-collectie heeft altijd replica horloges online review gehad met tweekleurige bezels… lang voordat de Rolex GMT Batman werd geïntroduceerd. Dit is een traditie die al meer dan 50 jaar bestaat. Van hun “Pepsi” bezel met rode en blauwe tinten (waar ik nu aan denk, met die kleuren zou het meer pakkend zijn als het de “Superman” zou worden genoemd) tot hun “Coke” bezel met rood en zwart (Daredevil of Deadpool) ?) Tweekleurige Rolex-bezels hebben op de een of andere manier altijd een mooie bijnaam gekregen. We hebben nu nog een andere kleurencombinatie voor de tweekleurige bezel blauw en zwart die de “Batman” of “Dark Night” wordt genoemd. Sommigen noemen het zelfs “The Bruiser” vanwege de zwarte en koningsblauwe tinten. Waarom Batman? Welnu, zwart en blauw zijn enkele van de meest voorkomende kleurencombinaties die worden gebruikt in de klassieke Batman-strips en -shows, en … het klinkt zeker pakkend!

Rolex gebruikt deze duotone bezels al meer dan een halve eeuw en de Pepsi- en Coke-wijzerplaten hadden een praktisch doel. Ze waren een gemakkelijke manier om onderscheid te maken tussen de AM- en PM-uren. De enige vangst was dat de kleuren en het contrast er echt uitstaken als een zere duim en degenen die conservatiever zijn in de manier waarop ze zich kleden, zouden een andere kleurkeuze nodig hebben die goed zou passen in zakelijke kleding. Hoewel er veel mensen zijn die nog steeds dol zijn op de rode en zwarte Coke-bezels en de rode en blauwe Pepsi-bezels rond de wijzerplaten, dringt de zwart-blauwe populariteit op, hoogstwaarschijnlijk vanwege de veelzijdigheid van de kleurencombinatie van deze zwarte en blauwe rand.

Welke bijzondere eigenschappen heeft de Batman Rolex GMT-Master II 116710BLNR te bieden?
Het Rolex GMT-Master II “Dark Night” of “Batman” horloge heeft een dubbele tijdzonefunctie en voor de tweede tijdzonewijzer gebruikt een bijpassende blauwe kleur op de GMT-pijlpunt-uurwijzer die een lichtgevende vulling heeft. Deze complicatie van de GMT-tijdzone is erg handig voor mensen die reizen of vaak bellen naar een land of staat met een andere tijdzone.
Het 40 mm Rolex Batman GMT replica horloges maakt gebruik van de gepatenteerde “Triplock”-schroefkroon die de kast zo strak vergrendelt als het luik van een onderzeeër. Dit beschermt het Rolex 3186 kaliber automatische uurwerk, een 31 juwelen, COSC gecertificeerde Superlative Chronometer met een nauwkeurigheid van -2/+2 seconden per dag en een hartslag van 28.800 VPH voor een gangreserve van maximaal 50 uur. De wijzerplaat heeft een lichtgevende, seconden-, minuten- en uurwijzer met lichtgevende uurmarkeringen.

  • joefresno

  • November 10, 2021
Leave Your Comment